Symposium om hållbar blå mat 2030
Forskningsprojektet Seawin bjuder in till slutsymposium 27 sept 2022. Frågor som kommer att diskuteras är: Vilken roll kan sjömat spela i framtiden och vilken sjömat kommer vi att äta i Sverige? Vad är hållbar och hälsosam sjömat? Blir det algsoppa, mörtbullar eller slipstorskar till middag? Vilka trender ser vi globalt och i Sverige? Vad tycker konsumenten?
Hållbar blå mat 2030 - Framtidens sjömat i Sverige
Välkommen till slutsymposium för forskningsprojektet Seawin! Symposiet samlar ”sjömatssverige” för att diskutera vägar framåt baserat på aktuell forskning.
Datum: 27 september 2022
Plats: Kungliga Vetenskapsakademien, Stockholm
Boka i kalendern!
Mer information om eventet kommer lite längre fram.
Arrangörer: Kungliga Vetenskapsakademien, Beijer Institutet, RISE, Stockholm Resilience Centre.
Finansiär: FORMAS