Symposium om hållbar blå mat 2030

Symposium om hållbar blå mat 2030

Forskningsprojektet Seawin bjuder in till slutsymposium 27 sept 2022. Frågor som kommer att diskuteras är: Vilken roll kan sjömat spela i framtiden och vilken sjömat kommer vi att äta i Sverige? Vad är hållbar och hälsosam sjömat? Blir det algsoppa, mörtbullar eller slipstorskar till middag? Vilka trender ser vi globalt och i Sverige? Vad tycker konsumenten? 

Hållbar blå mat 2030 - Framtidens sjömat i Sverige

Välkommen till slutsymposium för forskningsprojektet Seawin! Symposiet samlar ”sjömatssverige” för att diskutera vägar framåt baserat på aktuell forskning.

Datum: 27 september 2022
Plats: Kungliga Vetenskapsakademien, Stockholm

Boka i kalendern! 
Mer information om eventet kommer lite längre fram.

Arrangörer: Kungliga Vetenskapsakademien, Beijer Institutet, RISE, Stockholm Resilience Centre.
Finansiär: FORMAS

 

Sammanfattning och presentationer från Nationella ...
Nationell konferens om vattenbruk lockade storpubl...

Följ oss på Twitter