Konferens om utvecklingsprojekt för vattenbruk 21-22 januari 2020 - anmäl senast 15 dec

JV handlplankonf jan2020Konferens om utvecklingsprojekt för vattenbruk 21-22 januari 2020

Jordbruksverket välkomnar dig till en konferens om utvecklingsprojekt för svenskt vattenbruk

När: 21-22 januari

Var: Scandic Grand Central, Stockholm

För senast uppdaterade version av inbjudan och info om konferensen, se http://www.svensktvattenbruk.se/46/nyheter--reportage/kommande-kurser-och-seminarier/kommande-kurser-och-seminarier/2019-11-19-konferens-om-utvecklingsprojekt-for-vattenbruk-21-22-januari-2020.html

Inom ramen för livsmedelsstrategin fick Jordbruksverket i uppdrag av Regeringen att genomföra åtgärder kopplade till Handlingsplanen för utveckling av svenskt vattenbruk. Under åren 2017-2019 har Jordbruksverket finansierat olika projekt med syfte att utveckla den svenska vattenbruksnäringen.

Jordbruksverkets önskar nu att erfarenheter och lärdomar från de genomförda projekten sprids och presenteras för dem som är yrkesverksamma inom eller intresserade av vattenbruk. Konferensen vänder sig även till beslutsfattare såsom politiker och tjänstemän inom offentlig förvaltning.

Jordbruksverket har nöjet att bjuda in till en konferens där vattenbruksprojekten presenteras. Konferensen kommer att äga rum på Scandic Grand Central den 21-22 januari i Stockholm. Vi börjar konferensen med kaffe kl.9 den 21 januari och avslutar strax efter kl.15 den 22 januari.

Det finns rum reserverade för konferensen till ett självkostnadspris på 1816kr. Rummen bokas vid anmälan, se nedan och betalas på plats.

Anmäl er till konferensen senast den 15 december.

OBS tidigare publicerad webanmälan fungerade inte!

Ni som anmält er och INTE fått bekräftelse via mail behöver anmäla er på nytt.

Anmälan sker via mail. Vänligen uppge:

  1. Namn, e-post och organisation
  2. Vilka dagar ni avser att närvara
  3. Om ni önskar att vi reserverar ett rum för övernattning
  4. Om ni önskar vara med på den gemensamma middagen den 21:e
  5. Kostpreferenser/allergier
  6. Om ni är inbjuden som talare
  7. Jag godkänner att Jordbruksverket behandlar mina personuppgifter. Läs mer på jordbruksverket.se/personuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

När du anmäler dig till en kurs eller seminarium ingår du ett avtal med Jordbruksverket där du ger oss rätt att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. De behandlas elektroniskt av Jordbruksverket och lagras enligt gällande arkiveringsregler för myndigheter. Uppgifterna används för att kunna kontakta dig innan och efter kurs. Dina personuppgifter lämnas inte vidare till tredjepart. Du kan kontakta Jordbruksverket för att få reda på vilka uppgifter myndigheten har om dig eller för att ändra i dina personuppgifter.

Anmälan är bindande.

Frågor?

Kontakta Frida Solstorm eller Izabela Alias på vattenbrukskansliet@svensktvattenbruk.se

Högst upp